Monday 21 June 2010

Connexiune pierduta ? Connection Lost ?

Ar fi mii de moduri in care as putea descrie ceea ce nu cunosc..doar privind la NOU...pot invata..si imi pot educa psihicul intru`n mod cu totul armonios ..poate suna dur..

Stiu cu siguranta..ca nu sunt singur...niciodata nu am fost...cineva e ACOLO si ma priveste..poate sunt momente in care ne ratacim ..pentru ca fugim unul de altul ..dar mereu ajungem foarte aproape..atat de aproape incat imi simt genele lipite de ale Ei..iar respiratia ei ma duce cu gandul la vantul care alina pielea intro zi super calduroasa de vara...indiferent de distanta ne apropie ceva...locuri..gesturi ale altor persoane...intamplari ...cuvinte..TOTUL...ne leaga...unul de altul..e ca si cum ..simti ca ai puterea..dar nu o poti folosi...fara ACEL CEVA...pe care l-ai lasat in urma...simti ca esti rupt de realitate..si ca nu valorezi nimic fara ceea ce iti lipseste...
E ca un puzzle...il construiesti in orbire...si cand ajungi la final si il privesti in ansamblu ...observi ca CEVA LIPSESTE...stii ca piesa ar putea fi IN CUTIA unde isi aveau odihna toate celelalte...dar preferi sa decupezi tu una...si sa o pictezi ...iar cand o adaugi la puzzle ...iti dai seama ..ca nu se poate fara cea originala...si atunci ...ce faci ?

Alergi inapoi la cutie...si cauti plin de interes ...iar spre deliciul tau ...EA ...e exact ACOLO ..te asteapta...o iei cu blandete..ca pe cel mai pretios lucru ...si o inlocuiesti cu cea pictata de tine ...si iti dai seama...ca ai fi putut alege calea cea mai simpla de la bun inceput...apoi ...fericit..zambesti ..stiind ca ai luat alegerea cea buna..si totul e PERFECT :X

1 comment:

  1. “Better than drugs, better than smack! Better than a dope-coke-crack-fix-shit-shoot-sniff-ganja-marijuana-blotter-acid-ecstasy![..]Better than freedom, better than life!”

    ReplyDelete